Η εταιρεία μας

Το μας γραφείο ιδρύθηκε το έτος 2001 βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 38, Νέα Παλάτια επίσης παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού Στάση Γεφυράκι και το υποκατάστημα στην οδό Πανεπιστημίου, 38 Αθηνα.

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην βορειοανατολική Αττική αλλά και άλλες περιοχές όπως τα Βόρεια προάστια του λεκανοπεδίου και η βιομηχανική ζώνη των Οινοφίτων και του Σχηματαρίου. Στόχος μας η δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στο γραφείο μας και τους πελάτες του, το ήθος , η αξιοπρέπεια και η προστασία της επένδυσης σας είναι τα καταλυτικά εκείνα στοιχεία που κυριαρχούν στην συνεργασία μας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες για κάθε επένδυση ακινήτου και βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων , νομικούς , τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς και φοροτεχνικούς για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας η οποία ενημερώνεται τακτικά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με Πωλήσεις και Ενοικιάσεις ακινήτων και Οικοπέδων καθώς επίσης και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επίσης κάθε Σάββατο στις 19,00 η μοναδική ελληνική εκπομπή που παρουσιάζει ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας στο KONTRA CHANNEL.