Οικόπεδο προς πώληση Μονή Ευαγγελιστρίας (Σκιάθος), € 3.000.000, 41.376 τ.μ.

  • Οικόπεδο
Κωδ. Ω3
Τιμή ανά τ.μ. € 73
Περιοχή Μονή Ευαγγελιστρίας (Σκιάθος)
Ζώνη Ζώνη Ανάπλασης
Συντελεστής δόμησης 2
Χρήση Επενδυτικό
  • Θέα
  • Κλίση: Αμφιθεατρικό
  • Πρόσβαση από: Άσφαλτο

Το κτήμα 41376τμ. βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της νήσου Σκιάθος σε απόσταση 2,5 χμ από τη πόλη της Σκιάθου και 1,5 χμ από το διεθνές αεροδρόμιο.
Η μορφολογία του εδάφους είναι επίπεδη(περίπου 12.000τμ.)και επικλινής η υπόλοιπη με ιδανικές υψομετρικές καμπύλες, ώστε όλα τα bungalows να έχουν απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Εφάπτεται στη θάλασσα περίπου 700 μ και στην αριστερή πλευρά με την παραλία του Μέγα Γυαλού, όπου υπάρχει και μοναδική πρόσβαση από το κτήμα με δική του πόρτα.
Το κτήμα είναι περιφραγμένο από όλες τις πλευρές και έχει δυο πόρτες( εισόδου και πρόσβασης στην παραλία). Υπάρχει δε επιστάτης όλο το χρόνο που το φροντίζει.
Υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και τεράστια υπόγεια αποθέματα νερού.
Υπάρχει έγκριση καταλληλότητας και χωροθέτηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού(ΕΟΤ) και του Υπουργείου Χωροταξίας και Περιβάλλοντος για ξενοδοχείο 344 κλινών συνολικής κτιστής επιφάνειας 4.681τμ.
Ιδανικό για ξενοδοχείο γυμνιστών, ξενοδοχειακή μονάδα – σπα, καθώς επίσης για ξενοδοχείο ιατρικού τουρισμού για άτομα που χρήζουν αιμοκάθαρσης( τα ασφαλιστικά ταμεία της Ευρώπης πληρώνουν τοις μετρητοίς για τα μέλη τους, κατευθείαν στον ξενοδόχο).
Η νήσος Σκιάθος συνδέεται κατευθείαν με πτήσεις charter με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Η κατασκευή ξενοδοχείου επιδοτείται έως 50% από το Ελληνικό Κράτος και φοροαπαλλάσεται για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.


Υπολογιστής Δόσεων Δανείου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε 'Υπολογισμός'
%
Έτη

Υπολογισμός